Goedkope Taalcursus

taalstudie

Taalstudie

Volg nu bij 1 van onderstaande aanbieders van taalstudies een cursus om een vreemde taal beter te leren spreken, lezen en schrijven. U kunt door thuis veel tijd aan de taal studie te besteden een vreemde taal in een kort tijdsbestek leren. Geniet van het plezier van een taalcursus en ik ben er zeker van dat u deze vreemde taal in een korte tijd onder de knie zult hebben.

 

LOI

De taal leren van je favoriete vakantieland? Voor je werk taalkennis opdoen? De LOI heeft dé cursus voor jou. Voor beginners en gevorderden, mét of zonder docent. Dankzij de unieke methode is een taal leren nu leuker dan ooit! Een taal leer je beter én sneller als je ’m actief gebruikt. Daarom heeft de LOI een unieke manier van studeren ontwikkeld. Daarbij maak je gebruik van multimediale opdrachten. Je zit met een headset op achter je computer en speelt met je eigen stem mee in een animatiefilm. Je bestelt iets in een restaurant, vraagt de weg aan een voorbijganger of vertelt de taxichauffeur waar je heen wilt. Een leuke en interactieve manier van studeren!

 

NTI

Bent u geïnteresseerd in andere landen en culturen en gaat u graag naar het buitenland? Dan komt het goed uit wanneer u de taal beheerst die in dat land gesproken wordt. Een taal leert u eenvoudig en snel bij het NTI. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een taal komt bij iedere cursus aan bod. U kunt bij het NTI kiezen uit ruim 20 taalcursussen voor zowel beginners als gevorderden.

 

NHA

NHA is één van de grootste taalopleiders van Nederland, met een keuze uit ruim 70 talen. Dankzij de beproefde E.L.S.-methode leert u snel en gemakkelijk de taal van uw dromen: Lekker thuis in uw eigen tempo. Al na de eerste lessen bezit u een flinke woordenschat en voert u de eerste gesprekken.

 

Studieplan

Een taal leren, dat doe je bij Studieplan. Want Studieplan heeft het grootste en goedkoopste aanbod van heel Nederland! Dankzij de unieke studiemethode is een taal leren makkelijker dan ooit. En doordat het geluidsmateriaal is ingesproken door native speakers, heb je in no time de juiste uitspraak te pakken! Ervaar zelf hoe goed en gemakkelijk je studeert, maak nu gratis kennis.